Bu haber kez okundu.

Renault Bahaeddin Acar'da Ücretsiz Ozon Gazıyla Dezenfeksiyon Hizmeti Sunuluyor
banner229

Renault Bahaeddin Acar'da Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında araçlarını servise getiren müşterilerine Ozon gazıyla dezenfeksiyon hizmeti sunuluyor.

Renault Bahaeddin Acar servis Müdürü Yunus Emre Özer yaptığı açıklamada; servisimizde Siirt’te ilk kez kullanılan Ozon gazı uygulamamız periyodik bakım yapan her müşterimize ücretsiz olarak sunulduğunu belirterek, ozon jeneratörü virüsleri, bakterileri, mantarları, kötü kokuları ozon ile yok eder.

Ozon gazı araç içinde, büronuzda, evde varsa virüs (COVİD-19) bakteri, mantar gibi halk sağlığı riski oluşturabilecek enfeksiyözler üzerinde  bilinen en kuvvetli tek ve doğal dezenfektandır. Ozon gazı protein kaplamasından nükleik asit çekirdeğine nüfuz ederek ortamdaki tüm virüsleri yok ettiğini söyledi.

Özer, Ozon gazı aksidasyonu çok yüksek ve COVİD-19 virüsüne karşı bilinen en kuvvetli tek ve doğal dezenfektandır.  En son teknoloji olan ozon jeneratörünü periyodik bakım yapan her müşterimize ücretsiz olarak sunduklarını, müşterilerinin sağlığı kendileri için her şeyden önemli olduğunu belirtti.

Adres: Kurtalan yolu 2. Km. 

Tel: 0 484 224 80 61

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.