Bu haber kez okundu.

Remzi Uslu’ya "Yılın En Başarılı Müdürü" Ödülü
banner229

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı (KAMU-DER) her yıl geleneksel yaptığı yılın Müdürü ödülü İl Kültür Turizm İl Müdürü Remzi Uslu’ya verildi.

KAMU-DER Yönetim Kurulunun 26 il temsilciliklerinde yaptığı araştırma ve anket sonucunda “Yılın En Başarılı Müdürü” ödülüne İl Kültür Turizm İl Müdürü Remzi Uslu layık görüldü.

Yılın ödüllerinin sahiplerini bulduğu törene Kamu – Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ev sahipliği yaptı. Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Baştuğ, ödüle layık görülen isimleri, derneğin internet sitesinde vatandaşlardan gelen e-maillerdeki tercihler ile seçici kurulun belirlediği isimler arasından seçtiklerini kaydetti.

İl Kültür Turizm İl Müdürü Remzi Uslu, Araştırma ve anket sonucunda yılın en başarılı müdürü ödülü alan Uslu, Kamu-Der'in bu yıl ki araştırma ve anket sonuçlarından yılın başarılı müdürü kategorisinde yer almaktan memnun olduğunu ifade ederek,Siirt halkı her türlü güzelliklere ve hizmete layıktır.

Bu ödül bana daha çok enerji verdi ilime hizmet etmeye devam edeceğim. Aynı Zaman'da beni ve Siirt halkını ödüllendiren Kamu-Der Genel Başkan'ı Cevdet Baştuğ ve yöneticilerine teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sami bülbül 7 yıl önce

başarılarınızın devamını diliyorum, tebrik deyorum.Yakışır..

Avatar
hanzade atasay 7 yıl önce

Sadece başarılı değil, yardım sever, mutevazi, alçak gönüllü, asil, dürüst, medeni ve daha bir çok değere sahip. Remzi bey sizinle gurur duyduğumuzu belirtmek isteri. Hayata bakışınız, Kaliteli yaşam standartlarınız, insani ve ahlaki değerlerinizle Takdire Şayan bir kişiliksiniz. İYİ Kİ VARSINIZ.

Avatar
memet 7 yıl önce

Hayırlı olsun Remzi bey

Avatar
Remzi Uslu 7 yıl önce

Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için
Allah hepinizden razi olsun.Ne diyeceğimi bilemiyorum çok sağolun iyiki varsınız selam ve dua ile