Bu haber kez okundu.

REKTÖRLÜK YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI
banner229
Siirt Üniversitesi rektörlük hizmet binası tamamlandı. Üniversitenin Kezer Kampüsünde bulunan yeni binanın tamamlanması ile birlikte, birçok birim bu binada hizmet vermeye başladı.
 Prof.Dr.Murat Erman ise hem il merkezindeki kampüste ve hem de yeni rektörlük binasında hizmet vermeye devam edecek. Üniversitenin her geçen gün daha geliştiğini belirten Prof.Dr.Murat Erman şunları söyledi; ‘’Kasım ayı itibariyle rektörlük hizmet binası kezer yerleşkemizdeki yeni binasına taşınmıştır. Bu çerçevede rektörlüğe bağlı sekiz daire başkanlığımız da eş zamanlı olarak kezer yerleşkemize taşındı.
 Enstitü müdürleri ve döner sermaye işletme müdürü, uluslararası ilişkiler ofisi. Tamamı şuan hizmet vermek üzere kezer yerleşkemizdeki binasına taşındılar. Bundan sonra üniversitemizin alan yerleşkesi olarak kezer yerleşkesi bu tür hizmetlerin yürütülmesi için ön plana çıkacaktır. Bununla birlikte merkez yerleşkemizde ağırlıklı olarak ön lisans programları ve veteriner fakültesi sağlık yüksekokulu birimlerimiz mevcut yerlerini korumaktadırlar.
 Rektörlük makam odamız merkez kampüsümüzde de olacak. Zaman zaman merkez kampüsümüzden de hizmet vermiş olacağız. Ancak ağırlıklı olarak rektörlük idari hizmetleri ve diğer akademik birimlerimizdeki hizmetler kezer yerleşkesinde yürütülecektir. Rektörlük hizmet binası A ve B blok olarak faaliyete geçti.
 Bunun yanı sıra merkezi kafeteryamız da faaliyete girdi. Kezerde öğrenci yemekhanesi akademik personel yemekhanesi idari personel yemekhanesi V.I.P. yemekhane olmak üzere değişik bölümlerden oluşan oldukça geniş bir mekana sahip.
 Bu çerçevede yemeklerimiz merkezi kafeterya binamızda öğrencilerimize ve personellerimize hizmet verecektir. Sağlık merkezimiz de faaliyete geçti. Sağlık merkezimizde sağlık kültür ve spor daire başkanlığı ve aile sağlığı iş birliği içerisinde oraya bir aile sağlığı merkezi şeklinde bir konsept içinde görev verildi.
 Buradan diş hekimi, diyetisyen, pratisyen ve psikologdan oluşan bir ekip öğrencilerimizin ve personellerimizin sağlık sorunlarına çözüm bulmaya çalışacaklar. Burada teşhis ve tedavi işlemleri yürütülecek. Kezer yerleşkemizde önemli bir birim olan yeşil alan müdürlüğünü de merkezi araştırma laboratuvarımızın yanına taşındı.
 Bu son bahar döneminde çok hızlı bir çimlendirme ve ağaçlandırma faaliyetlerini üniversitemiz sürdürmektedir. İnşallah her geçen gün burada daha yeşil çevre düzenlemesiyle modern binalarıyla öğrencilerimize sağlıklı eğitim öğretim, akademisyenlerimize araştırma giriştirme faaliyetleri noktasında oldukça geniş fonksiyonlu bir alan oluşturmuş bulunmaktayız. İlimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.