Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak’tan Öğrencilere Çorba İkramı
banner229

2023-2024 güz dönemi final sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi C Blok önünde Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci  ve Prof. Dr. Cahit Pesen’in katılımıyla çorba ikramında bulunuldu.

Çorba ikramının ardından Siirt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcıları Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesinde bulunan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Merkez Kütüphanesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Ziyarette daire başkanları, akademik ve idari personeller de hazır bulundu. Öğrencilerin ders çalışmaya kısa bir mola vermesi ile onlarla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Siirt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Nihat Şındak, “Üniversitede sınav dönemlerinde geleneksel hale gelen çorba ikramımızı bu yılda gerçekleştirdik. 

Final haftası boyunca sabah 07.30 ile 09.00 saatleri arasında Mühendislik Fakültesi C Blok önünde çorba ikramımız devam edecektir. Tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir. 

2023-2024 güz dönemi final sınavlarına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ayrıca tüm akademisyenlerimize de kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Merkez Kütüphanesi final dönemi boyunca hafta içi 08.00-22.45, hafta sonu 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacaktır.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.