Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak, YÖK Anadolu Projesi Değerlendirme Toplantısına Katıldı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) başkanlığı tarafından düzenlenen YÖK Anadolu Projesi değerlendirme toplantısına katıldı.

YÖK’ün yeni ve yenilikçi projelerinden biri olan “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında 2006’dan sonra kurulan 15 genç üniversitenin rektörleri YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Proje kapsamında 12 “kıdemli” üniversitenin kıdemli üyeleri, 2006 yılından sonra kurulan 15 “genç” üniversite ile belirlenen bazı bölümler/program bazında eşleştirilmişti.

Eşleşen üniversiteler arasında artan iş birliği ve koordinasyon yoluyla ortak bilimsel toplantı, proje ve etkinliklerin hayata geçmesi planlanmaktaydı.

Toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilerek, bundan sonra atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.