Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak, Milli Eğitim Müdürü Edip’i Ziyaret Etti
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Cemalettin Erdemci, İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip’i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, bugüne kadar eğitim alanında Milli Eğitim Müdürlüğü ile pek çok proje yaptıklarını, bundan sonra da bu ortak çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Deni Edip’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, SiirtÜniversitesi ile ortak paydalarının eğitim olduğunu ve Siirt’in eğitim seviyesini yükseltmek için ortak projelerde buluşmaktan ve yer almaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.