Bu haber kez okundu.

Rektör Şındak, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ı Ziyaret Etti
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak,Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Siirt İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay'ı makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Siirt Üniversitesinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalıştıklarından bahsetti.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ile de iyi ilişkiler içinde olmaktan mutlu olduklarını anlatan Rektör Şındak, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’a görevinde başarılar diledi.

Siirt’in kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesi için kurum olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini belirten İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Siirt Üniversitesi ile de işi birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Siirt İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nhat Şındak’a ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.