Bu haber kez okundu.

Rektör Erman’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YÖK Başkanı Saraç’a Teşekkür
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, hızla büyümeye ve gelişmeye devam eden Siirt Üniversitemize, 10’ncu fakülte müjdesini onaylayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a teşekkür etti.

2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununun ek 30. Maddesi gereğince Üniversitemize 10. Fakülte olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurulması kararı  verildi.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, 3 Fakülteyle devraldığımız Siirt Üniversite’sinin bugün 10’ncu Fakültesinin kurulmasının haklı gururunu yaşadığını dile getirerek;  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile kuruluş kararı bugün Resmi Gazete’de  yayımlanan Sağlık Bilimleri Fakültemiz bölgemize hayırlı olsun.

Şuan tüm dünyayı etkisi altına alan pandemide en önemli rol alan sağlık personellerinin sayısını artırmak ülkemiz ve bölgemiz adına en önemli konulardan biridir. 

Siirt Üniversitemiz, Tıp Fakültemizin de kurulmasıyla bölgemizde sağlık  sektörüne nitelikli insan kaynağı yetiştirme konusunda iddialı bir konuma geldi. 

Siirt Üniversitemiz, sağlık teknisyeninden, iş sağlığı ve güvenliği uzmanına, hemşiresinden doktoruna kadar sağlık sektörünün ihtiyacı olan nitelikli insan kaynağı yetiştirme konusunda ülkemize katkı sunmaya devam edecektir.” diyerek açıklamasının sonunda desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç’a Yükseköğretim Kurulu Üyelerine üniversitemiz adına teşekkürlerini ve şükranlarını iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet 4 yıl önce

HAYIRLI OLSUN.