Bu haber kez okundu.

Rektör Erman’a Teşekkür Ziyareti
banner229

Siirt’te tarım ve hayvancılık sektörüne yaptığımız katkılar ve YÖK tarafından bu alanda ihtisas üniversitesi olarak kabul edilmesindeki çabalarımızdan dolayı Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’a, tarım alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları tarafından bir teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Siirt İli ve İlçeleri Fıstık Üreticileri Birliği Başkanı Şuayıp Aslan’ın organizasyonuyla gerçekleştirilen ziyarette Siirt Ziraat Odası Başkanı Gündüz Tanık ve ilçelerde faaliyet gösteren birlik ve ziraat odaları başkanları ile bazı üreticiler katıldı.

Heyet üyeleri katkılarından dolayı Rektör Erman'a ve alanda çalışan öğretim üyelerine teşekkür etti.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erman’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür ziyaretlerin kendilerini daha çok çalışmak için motive ettiğini söyledi. Prof. Dr. Erman heyet üyelerine üniversitede yaptıkları çalışmalar ve özellikle DİKA’nın desteğiyle uygulayacakları küçük baş hayvan payetleme projesi hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.