Bu haber kez okundu.

Rektör Erman, Üniversite Personeli İle Yemekte Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanması münasebetiyle tüm personelle ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 13’üncü maddesi uyarınca yürütülen sürecin sonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Murat Erman, ikinci kez “Siirt Üniversitesi Rektörü” olarak atanmasının ardından bu süreçte desteğini esirgemeyen Siirt Üniversitesi personelleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Üniversite personellerimizin yoğun ilgi gösterdiği yemekte Rektör Prof. Dr. Erman kutlama ve tebrikleri kabul etti. Geçtiğimiz dört yıllık rektörlük görevi süresince, Siirt Üniversitesi’nin fiziksel gelişimi, akademik yapılanması ve eğitim-öğretim anlayışıyla kısa zamanda Türkiye’deki üniversiteler arasında iyi bir konuma getirmek için sıkı bir çalışma yürüttüğünü kaydeden Erman; “Geçirdiğimiz bu çalışma süresinin içerisinde personellerimizle ve öğrencilerimizle büyük bir aile olduk.

Dört yıllık emeğimizin karşılığına dönüp bakıldığında üniversite olarak ürettiğimiz bilginin bölge, ülke ve dünya ölçeğinde bilime, tekniğe,ekonomiye, kültür ve sanata yapmış olduğu katkıları toplumun istifadesine sunabilmiş olmanın gururunu yaşıyorum.Seçim dönemi boyunca gerek ülkemizde gerekse akademik dünyada yaşanan belirsizlikler hızımızı kesmedi.Güzel Sanatlar Fakültesi kurulması için başlatmış olduğumuz çalışmalarımız bu dönemde meyvesini verdi ve Yükseköğretim Kurulu teklifimizi kabul edip Millî Eğitim Bakanlığına sevk etti.

Ayrıca elimizdeki raporlar doğrultusunda proje, araştırma, yayın, patent, atıf, tebliğ sayıları dikkate alınarak puanlama yapılan akademik teşvik sisteminde de üniversitemizin önemli ilerlemeler kaydettiğini mutlulukla bildiririm. Bizi ileriye taşıyan bu akademik çalışmaları yapan akademik personelimize çalışmalarından dolayı teşekkürler ediyor ve akademik çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum.

Yeni dönemde de belirlemiş olduğumuz hedeflere sağlam ve hızlı adımlarla ilerlemenin gayreti içerisinde olacağız.

Yeni dönemin üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 7 yıl önce

Sayın rektorumuz 4 yılda çok guzel işler yaptı.Önümüzdeki 4 yılda daha da güzel şeyler yapacagına inanıyorum.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim utandırmasın.