Bu haber kez okundu.

Rektör Erman, Sağlık Bakanlığıyla Afiliasyon Protokolü İmzaladı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman Ankara’da Sağlık Bakanlığıyla afiliasyon protokolü imzaladı.

Sağlık Bakanlığıyla imzalanan afiliasyon protokolü ile Tıp Fakültesinde eğitimin yanısıra sağlık hizmeti de verilmeye başlanacak.

Sağlık Bakanlığı ile Siirt Üniversitesi arasında imzalanan protokolle Siirt il Sağlık Müdürlüğüne bağlı 2. basamak sağlık hizmeti veren Siirt Devlet Hastanesi, imzalanan protokolle Eğitim ve Araştırma hastanesine dönüşerek 3. basamak sağlık hizmeti verecek.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesinin Sağlık Hizmeti verebilmek için gerekli afiliasyon protokolünü Sağlık Bakanlığıyla imzalamaya Ankara’ya giden Rektör Prof. Murat Erman, Tıp Fakültesinin kurulmasında büyük emeği olan Cumhurbaşkanı Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, afiliasyon protokolünün Siirt için ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek,Üniversite gelişimiyle, kalitesiyle Siirtimizin ve ülkemizin gururu Siirt Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Murat Erman’ı ve bütün emeği geçenleri canu gönülden tebrik ederek,teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.