Bu haber kez okundu.

Rektör Erman, Malatya'da Düzenlenen “Rektörler Çalıştayı”na Katıldı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Murat Erman, İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliğinde üniversitelerin ortak sorunlarını belirlemeye yönelik Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı koordinatörlüğünde düzenlenen “Rektörler Çalıştayı” programına katıldı.

Çalıştaya, YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Necip Çamuşcu, Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Yükseköğretim Proje Geliştirme ve Destekleme Daire Başkanı Ayşegül Kutay Gündoğan'ın yanı sıra Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki üniversitelerin rektörleri katıldı.

38 rektörün katıldığı çalıştay da iki gün boyunca gerçekleşen 4 oturumda; “Eğitim-öğretim”, “araştırma-geliştirme”, “bilinirlik”, “liderlik-motivasyon” konuları ele alındı..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selami taşkın 4 yıl önce

Rektör bey kezer kampüsünde binlerce öğrencinin bir şu bir çay inebileceği bir sosyal tesis veya bir hoca nin oturabileceği bir tesisi 8 yıldır yapamadığını anlatmış mı acaba?