Bu haber kez okundu.

Rektör Erman, Çiftçi Evi Ziyaretlerine Katıldı
banner229

Tillo Kaymakamlığı ve  Tillo İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan Çiftçi Evi Projesi kapsamında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman Taşbalta Köyünde Çiftçi Evi ziyareti etkinliğine katıldı.

Tillo Kaymakamlığı bünyesinde Tillo İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce tarımsal yayım çalışmaları kapsamında, Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, ve Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan'ın katılımlarıyla çiftçilerin sorun, talep ve önerilerini kayıt altına almak ve çiftçilerin yanında olmak amacıyla Taşbalta Köyü Çiftçi Evi ziyareti yapıldı.

Yapılan ziyarette çiftçiler ile görüşülerek Taşbalta köyünde yapılan tarımsal faaliyetler ele alındı.

Ziyarette Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ve Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan çiftçiler ile birebir görüşerek tarımsal konularla ilgili bilgilendirme yaptılar.

Çiftçilerle bire bir görüşerek sorun ve taleplerini dinlediklerini belirten Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün, çiftçilerin sorun, talep ve önerilerini kayıt altına almak ve çiftçilerin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istediklerini söyledi.

Düzgün, “Çiftçilerimizin evlerini ziyaret ederek, onların sorunlarını kayıt altına alıyoruz. Bu sayede çiftçinin sıkıntısını tespit ederek çözüm bulma yoluna giriyoruz. İnşallah ziyaretlerimizden elde ettiğimiz verilerle tarımsal verimi sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Düzgün, 2020 yılının ilk günlerinde Siirt Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Murat Erman’ın katılımıyla Taşbalta köyünde çiftçilerimizle bir araya geldiklerini, tüm köylerde çiftçiler ile bir araya gelmeyi planladıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Senem kaya 4 yıl önce

Bizim siirt Üniversitesinde icraat gören var mı, diğer üniversiteler memlekete değer katarken, bizde durum bu işte, rektörün asıl işi sanayiye tıbba bilime katkı sunmak, patates ekip esnafın ekmeğine çomak sokmak veya manavciya el arabacisina rakip olmak değil, şov şov başka birşey yok