Bu haber kez okundu.

Rasıl Hacar’da Huzur Var
banner229

Siirt merkeze 4 kilometre mesafede bulunan ve Botan Vadisi üzerinde yer alan Rasıl Hacar-Delikli Taş, dünyada eşine az rastlanan karstik köprü görünümüne sahip bir doğa harikasıdır.

DELİKLİ TAŞ’TA KEYFİLİ BİR SABAH KAHVALTISI!

Sevdiklerinizle birlikte güne keyifli bir başlangıç yapmak ve bunu zengin bir menü eşliğinde gerçekleştirmek istiyorsanız Delikli Taş Cafe & Restaurant sizin için en doğru adres!

Size serpme kahvaltının en lezzet dolu halini sunan Delikli Taş Cafe & Restaurant, doğa harikası mükemmel atmosferiyle sabahınıza keyif katacak.

Doğa harikası Rasıl Hacar-Delikli Taş’ta bulunan Delikli Taş Cafe 1 Haziran’dan itibaren kapılarını Siirtlilere açtı. Delikli Taş’ın muhteşem manzarasıyla, muhteşem bir güne başlamak paha biçilemez!

Eşinizle, sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla birlikte Sabah nefis serpme kahvaltısı, Öğlen ve akşam saatlerinde zengin ızgara çeşidinin yanı sıra sıcak soğuk içecekleriyle sizleri doğa harikası Delikl Taş cafemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız.

Kahvaltı, ilgi, alaka, Bol kahvaltılık çeşidi, güleryüzlü hizmet Delikli Taş Cafe & Restaurant'ta.

Delikli Taş Cafe & Restaurant Delikli Taş’ın muhteşem manzarasıyla, hem Kahvaltısı müthiş hem gözünüzü hem gönlünüzü doyuruyorlar. Personelleri çok cana yakın, rahat etmeniz için ellerinden geleni yapan işletme  Delikli Taş Cafe & Restaurant.

 Kahvaltı ve ızgara çeşitlerini başka yerde aramaya gerek yok,Sizin çağırmanıza bile gerek kalmadan her ihtiyaç duyduğunuzda hemen yanınızda biten kaliteli çalışkan ekibiyle harika bir mekan Delikli Taş Cafe & Restaurant.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.