Bu haber kez okundu.

Ramazan'da Çiğköfteye Yoğun İlgi
banner229

Siirt’te Ramazan ayı ile birlikte şehrin önemli caddelerinde seyyar çiğ köfteci tezgahtarları da arttı.

İftara birkaç saat kala tezgah açan seyyar çiğ köfteciler, evlerinde yoğurduğu çiğ köfteyi plastik tabaklara doldurarak 5 ile 10 liradan alıcı bekliyor.

Özellikle kent merkezinde birçok noktada satışa sunulmaya başlanan çiğ köfteler vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Mesut Uyanık Ramazan aylarında çiğ köftenin diğer günlere göre daha fazla satıldığını belirterek çiğ köftenin iftar sofralarına farklı bir lezzet kattığını söyledi.

Uyanık, “Genellikle her Ramazan ayında tezgah açarım. Gayette iyi tutulan çiğ köfteler genellikle kimi vatandaşlar doyumlu, kimileri ise tadımlık tüketmektedir.

Çiğ köfte Ramazan ayında sofraların vazgeçilmez lezzetidir." dedi. İftar vaktine kadar çiğ köftelerin tüketildiği gözlendi. 

,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirt'te olsam yerim orda olanlar için afiyet olsun 5 yıl önce

Siirt'te olsam yerdim