Bu haber kez okundu.

PTT’NİN 175. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE, VALİ TUTULMAZ’A NEZAKET ZİYARETİ
banner229
Siirt’te PTT Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıldönümü Kutlanıyor.
PTT Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz ve beraberindeki çalışanlar, Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.
Vali Tutulmaz’a nezaket ziyaretinde bulunan PTT Başmüdürü Akdeniz, PTT teşkilatının kuruluşu ve bugüne kadarki gelişimi ve Siirt il genelinde yürüttükleri çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. PTT'nin 175. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Mustafa Tutulmaz ise ‘PTT teşkilatının dünyada ve Türkiye’deki bilimsel gelişmelere bağlı olarak, kamuya hizmet götürme noktasında önemli bir gelişim ve dönüşüm yaşadığını’ söyledi.
Ziyaret sonunda, PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz tarafından, Vali Mustafa Tutulmaz’a 175. yıl anısına özel pul koleksiyonu albümü hediye edildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPTTVali Ziyaret175
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.