Bu haber kez okundu.

PTT'nin 175. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı
banner229
Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Siirt PTT Başmüdürlüğü tarafından yapılan etkinlikle kutlandı.
PTT Siirt Başmüdürü Abbas Akdeniz, teşkilatın 175. kuruluş yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın büyük onurunu yaşadıklarını söyledi. Kurumun 1840 yılında zor şartlarda ve kısıtlı imkânlarda başladığını hatırlatan Abbas Akdeniz, "Hizmet serüveninde daima ülkemizin en ücra köşelerine dahi hizmet götürmeyi ilke edinmiş ve bu ilke doğrultusunda bugün itibariyle yurt sathında 4 bin 500'ün üzerinde iş yeri ve bin 100'ün üzerinde PTT Matik (ATM) cihazı ile hizmetlerini sürdürmektedir.
PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz, 2023 hedeflerinin dünyada ilk 10 şirketi arasına girmek olduğunu ifade ederek, şu an hizmet verdikleri hizmet binasının altı aya kadar yıkılıp tekrar yapılacağının müjdesini veren Akdeniz, yeni binanın akıllı bina olarak yapılacağını ve içinde 6 misafir odası ve 6 lojmanında olacağını söyledi. Akdeniz, ayrıca Polis Evi karşısında bulunan eski binayı yıkıp altına işyeri yapacaklarını, ilimizde bulunan ATM sayılarını 10’dan 15’e çıkaracaklarını belirterek, Pervari ve Şirvan ilçelerimizde yeni hizmet binalarının yapılacağını ifade etti.
PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz, ilimizde 5 kargo dağıtım aracı, 1 zırhlı, 5 köy dağıtım aracı, 1 hizmet aracı ve 5 motosiklet olmak üzere toplam 17 araç ile en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. Akdeniz, Kurumumuz teknoloji alanındaki tüm yeniliklerden de istifade etmek suretiyle, 2004 yılından itibaren yaptığı atılımlar ile de Türkiye'nin en büyük tahsilât merkezi olmuştur" dedi.
Bu arada 175. yıl nedeniyle PTT Merkez şubesinde 175. Sırayı alan bir vatandaşa PTT Siirt Başmüdürü Abbas Akdeniz ve PTT Merkez müdürü Şükrü Dayanan tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPTT175. Yıldönümü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.