Bu haber kez okundu.

Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, Sınıf Arkadaşlarıyla Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Belediyesinin organizasyonunda düzenlenen 'Saadet Asrından Damlalar' programı için Siirt’e gelen Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, Siirt’teki sınıf arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Siirt İmam Hatip'ten 1976-1977 yılarında mezun olan Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, Siirt’teki sınıf arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Siirt İmam-Hatip Lisesi’nin ilk mezunlarından olan Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, ilimizde bulunan aynı dönemde beraber okuduğu sınıf arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Siirt Belediyesi tarafından organize edilen 'Saadet Asrından Damlalar' programının ardından, Sıcak bir ortamda sınıf arkadaşlarıyla okul anılarını tazeleyen Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, uzun bir aradan sonra arkadaşlarıyla buluşarak çok duygusal anlar yaşadığını ifade ederek "Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Gerçekten çok mutlu oldum. İnşallah birlik ve beraberliğimiz önümüzdeki yıllarda da devam eder. Gelecek nesillere örnek bir tablo ortaya çıkardığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İlimiz İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Sabahattin Ataker, Nihat Hatipoğlu Hoca ile tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını, kendilerini okutan ve hayatta olduklarını öğrendikleri öğretmenlerini arayarak hatırlarını sorduklarını belirtti.

Siirt İmam-Hatip Lisesi’nin ilk mezunlarının bir araya geldiği etkinliğe Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın'da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.