Bu haber kez okundu.

Polisler Mental Yetersizliği Olan Genç Kızın Bayrak Talebini Yerine Getirdi
banner229

Coronavirüs salgını yüzünden 20 yaş altına getirilen sokağa çıkma yasağı olduğundan dolayı ve Mental yetersizliği olan 20 yaşındaki Zeynep İrem Talay 155 polis imdatı arayarak bayrak talebinde bulundu.

Siirt’te polis ekipleri, 20 yaşındaki Mental yetersizliği olan Zeynep İrem Talay’ın evinin balkonuna asması için talep ettiği Türk Bayrağını evine götürerek genç kızı sevindirdi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 155’i arayan İrem Dayanan, 23 Nisan'da evinin balkonuna asmak için bayrak bulamadığını, ve evlerinde Türk Bayrağı olmadığını belirterek, polislere bayrak getirmeleri için ricasında bulundu.

Bayrak alan ekipler, Mental yetersizliği olan 20 yaşındaki Zeynep İrem Talay’ın Kooperatif Mahallesi'ndeki evine götürerek genç kıza sürpriz yaptı. Bayrağı teslim eden polis ekipleri, İrem ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra evden ayrıldı.

Bayrağı getiren polislere ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Doğanay’a teşekkür eden Zeynep İrem Talay, "Bayrağı büyük bir şerefle evimin en yüksek yerine asacağım." dedi.

Zeynep İrem Talay’ın Annesi Figen Dayanan kızını sevindiren, Bayrağı gönderen İl Emniyet Mudur Yardımcısı Halil Doğanay’a, bayrağı getiren Polislere teşekkür ederek, tüm Emniyet teşkilatımızı Rabbim her turlu kaza beladan korusun diyerek duygularını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.