Bu haber kez okundu.

Polis Kadınlara Kırmızı Karanfil Dağıttı
banner229
    Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, alış veriş merkezlerinde kurdukları stantlarda alış verişe gelen kadınlara kırmızı karanfile karşıladılar.

   Gündüz Güres Caddesinde Türkçe, Kürtçe ve Arapça 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajı yazılı pankartların asılması ardından TOPDES Şube Müdürü Mustafa Tekin ve beraberindeki ekip, yoldan geçen kadınlara karanfil dağıttılar.
   Akşam Siirt'teki alış veriş merkezlerinde devam eden etkinlikte kadınları girişte karşılayan ekipler kadınlara karanfil ve çocuklara da şeker dağıttılar.

Etkinliği vatandaşların olumlu karşıladığını belirten TOPDES şube müdürü Tekin, vatandaşlarla iç içe olmak ve kadın şiddetine karşı olmak için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasını yaptıklarını söyledi.

   Kadına yönelik şiddeti kınadıklarını aktaran Tekin, kadınların bu anlamlı gününü kutlamak, için ilin birçok farklı alanda çeşitli kutlamalar yapıldığını belirterek şunları ifade etti:

   "Kadınlar gününde farkındalık oluşturmak için, kadın şiddetine karşı durmak lazım. Bu amaçla kadınlarımızın bu anlamlı gününde yalnız bırakmadık. Şehrimizin birçok noktasında ekiplerimiz kadınlarımızın günün kutluyor. Bizde burada günlerini kutluyor, erkeklerimizi de bilinçlendirmek istiyoruz."

Aileleriyle alış verişe gelen çocuklarda kadın ve erkek "kanka polis" maskotuyla oyun oynayıp yoğun ilginin gösterdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.