Bu haber kez okundu.

Polis Eşlerinden Görevdeki Polislere ve Askerlere Ev Yemekleri
banner229
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis eşleri evlerinde hazırladıkları yemekleri bölgede operasyonlarda görevli polis ve askerlere gönderdiler.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne yiyecekleri getiren aileler burada toplanan yemekler İl Emniyet Müdürlüğünce tahsis edilen araçlarla bölgedeki birliklere gönderildi Aileler yemeklerle birlikte duyguları ifade eden mesajlar ve mektuplarda gönderdiler.
Gönderilen yemek kâseleri üzerinde, ''Afiyet Şeker olsun, Allah'a emanet olun, Allah Güç Kuvvet Versin, bizler sizlere minnettarız. Rabim ayağınıza taş değdirmesin'' gibi not ve mesajları yazılmış. Yemekler içerisinde bulunan bir mektup Defne adında bir polis kızının duygu dolu mektubu ise dikkat çekti.
Defne, "Sevgili asker ve polis abilerim" diye başladığı mektubunda, şunları yazdı: "Vatanımız ve milletimiz için verdiğiniz canlar akıttığınız kanlar inanın boş değil. Bizler vatanımız üzerine oynanan oyunları bozacağınıza eminiz. Sizler bu vatanın yılmaz bekçileri merak etmeyin bizler sizlerden bayrağı devralmak için dört gözle bekliyoruz. Bu topraklarda bu millet olduğu sürece ne şanlı bayrağımız göklerden inecek ne de bir parça toprağımız düşmana verilecek. Hiçbirine verecek toprağımız yok. Ama hepsini gömmeye toprağımız var.
Gözümüzün nuru, göz bebeğimiz gurur kaynağımız sevgili abilerim, düşmana acımayız gözünü dikmiş toprağımı. Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Sizleri korusun ve yüceltsin. Rabbim ayağınıza taş değdirtmesin. Sizleri çok seven kardeşiniz Defne".


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.