Bu haber kez okundu.

Pervarili Gençler Karadeniz Gezisine Çıktı
banner229

Pervari Kaymakamlığı ile Beğendik Belediyesince düzenlenen futbol turnuvasında birinci olan takım Şakiran Gençlik Spor Karadeniz gezisiyle ödüllendirildi.

17 Haziran- 7 Temmuz tarihlerinde düzenlenen turnuvanın finalinde Şakiran Gençlik Spor, rakibi Mamadi Spor'u 4-0 yenerek şampiyon olmuştu.

Pervari Kaymakamlığı ile Beğendik Belediyesi düzenlenen futbol turnuvasında gösterdiği başarıyı ödüllendirmek için Gençler Halı Saha turnuvasında şampiyon olan Şakiran Gençlik Sporun 15 futbolcusunu Samsun, Ordu, Giresun, Sinop, Trabzon ve Rize İllerini kapsayan Karadeniz turuna gönderdi.

Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının birlik ve beraberliğin yeşil sahada pekişmesi, gençlerimizi spora ve etkinliklere yönlendirip kötü alışkanlıklar edinmelerini önlemektir. Onların sosyal hayatta katkılarını en iyi şekilde sağlayıp,kardeşliğin ön plana çıkması olduğunu ve bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Halkın, turnuvaya gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Şeker, şöyle konuştu: "Amacımız, sağlıklı yaşam için gereken spor ile dostluk ve kardeşliği pekiştirmektir. Turnuvanın centilmenlik içerisinde sonuna kadar iyi bir şekilde geçtiği için mutluyum.

Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eden Kaymakam Şeker, turnuvada birinci olan Şakiran Gençlik Spor futbolcularını tebrik ederek Karadeniz turuna uğurladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.