Bu haber kez okundu.

Pervari’de Taziye Evleri Bitmek Üzere
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar Pervari’ye kalıcı eserler kazandırmayı ilke edindiklerini belirtti.

Pervari Belediyesi tarafından ilçe merkezinde Aydın Mahallesi ve Şakiran Mahallesi'nde inşa edilen taziye evlerinde son rutuşlar yapılıyor.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Aydın Mahallesi ve Şakiran Mahallesi'nde Belediye tarafından inşa edilen taziye evleri çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Özcan, vatandaşların acılarına bir nebze ortak olabilmek için başlattıkları çalışmalarının tamamlandığını, yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan, “vatandaşlarımızın taziyelerini daha rahat ortamda yapmaları amacıyla ilçede iki taziye evi yaptıklarını, Taziye evlerinin son derece ferah mekânlar olarak tasarlandığını belirten Başkan Özcan, "Çalışmalarımızı halkımızın talep ve ihtiyaçlarına göre yapıyoruz.

Vatandaşlarımız kışın soğukta yazın sıcakta dışarıya konan sandalyeler yerine mahallelerimize yaptığımız taziye evlerimizde ferah ortamlarda misafirlerini ağırlayıp taziyelerini yapacaklar" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri ise, tamamlanmak üzere olan taziye evlerinin yapımında emeği olan Belediye Başkanı Tayyar Özcan'a ve diğer emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.