Bu haber kez okundu.

Pervari’de Kaymakamlık ve Belediye Başarılı Öğrencilere Yurt Hazırladı
banner229

Pervari Kaymakamlığı ve Pervari Belediyesi tarafından başarılı olan öğrenciler için yurt hazırlandı.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,koronavirüs salgını yüzünden okullara verilen aranın ardından derslerinde başarılı öğrencilerin sınavlara daha rahat hazırlanabilmeleri için kaymakamlık ve belediye tarafından hazırlanan yurt binasında incelemelerde bulundular.

 Başarılı öğrenciler için hazırlanan yurt binasının içerisinde Etüt Merkezi,çalışma salonu ve sosyal aktivitelerin yapılabileceği alanların olduğu öğrenildi.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçedeki eğitim düzeyinin daha da artırılabilmesi için belediye olarak üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını belirterek, "Sayın Kaymakamımız konuyu bize açtığında, eğitim için elimizden gelen desteği sağlayacağımızı belirttim. Özellikle başarılı öğrenciler için yapılan bu projeye bizde destek olduğumuz için çok mutluyum.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.