Bu haber kez okundu.

PERVARİ'DE  DÖRT MEVSİM SPOR PROJESİ START ALDI
banner229
Sosyal Destek Programı kapsamında planlanan projeler bir bir hayata geçiriliyor. Pervari Kaymakamlığı tarafından hazırlanan Dört Mevsim Spor Projesi de start aldı.
Proje ile ilçede bulunan halı sahanın yanında soyunma odaları duşa kabin ve dinlenme salonundan oluşan 120 metrekarelik bir bina yapılacak. Proje dahilinde biri ilçede bulunan ortaokullar arası, diğeri ise halkın oluşturduğu takımların katılabileceği iki futbol turnuvası düzenlenecek.
Her iki turnuvaya katılacak olan sporculara malzemeleri proje kapsamında sağlanacak. Ayrıca birinci olan takımlar Antalya’ya geziye gönderilecek. Proje kapsamında açılan ve toplam 250 öğrencinin katıldığı 7 futbol kursu ise sona erdi.
Bütün malzemelerin proje kapsamında sağlandığı futbol kursunu başarıyla bitiren öğrencilere düzenlenen bir törenle hediyeleri verildi. Ödül törenine ilçe kaymakamı Murat Kahraman ve ilçe protokolü ile Valilik Sosyal Proje ve Etüt Müdürü Nurettin Kebapçı ve uzman Ömür Günzit katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.