Bu haber kez okundu.

Pervari'ye Yılın İlk Karı Yağdı
banner229

Kar yağışı nedeni ile kapanan grup köy yollu ulaşıma açıldı. Siirt’in Pervari ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Gecittepe grup köy yolu, İl Özel İdare ekiplerinin çalışmalarıyla tekrardan ulaşıma açıldı.

Yılın ilk kar yağışının Kasım ayında yağmasıyla beraber sabaha karşı kapanan Gecittepe grup köy yollarının açılması için anında müdahale eden İl Özel İdaresi ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik yaptığı çalışmanın arından yol tekrar ulaşıma açıldı.

Pervari ilçesine bağlı ve yaklaşık 14 köyün ulaşımının sağlandığı Gecittepe köy yollunun ulaşıma açıldığını belirten Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; "Kış aylarının gelmesi ile beraber İl Özel İdaresi olarak bir dizi tedbirler aldık.

Bu tedbirlerin başında karla mücadele gelmektedir. Yılın ilk karı her zaman olduğu gibi yüksek kesimlere yağdı. Gecittepe grup köy yolumuz yağan kardan ötürü etkilendi ve ulaşıma kapandı.

Ulaşıma kapanan köy yolumuzda, sabah erken saatlerde çalışma yapan ekiplerimiz yolun ulaşıma açılmasını sağladılar. İl Özel İdaresi olarak ağır kış şartlarına karşı hazır olduğumuzu belirtirim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPervariKar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.