Bu haber kez okundu.

Pervari (TEGV)’de,Eğitim Gönüllülerine Seminer Verildi
banner229

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Pervari Öğrenim Biriminde, ‘Eğitiminde Öğretim Sürecinin Yönetimi, İlkeleri Yöntemler ve Uygulamalar’ konulu seminer düzenlendi.

Pervari’de eğitime verdiği destekle halkın sevgisini ve desteğini kazanan (TEGV) Pervari Öğrenim Birimi, eğitim çalışmalarına bir yenisini ekledi.

İlçede çoğunluğunu gönüllü öğretmenlerin oluşturduğu çeşitli meslek guruplarından 48 gönüllüye ‘Eğitiminde Öğretim Sürecinin Yönetimi’ konulu seminer verildi.

(TEGV) Pervari Öğrenim Biriminde düzenlenen seminere; Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıddık Çakan, TEGV Pervari Birim Yöneticisi Mehtap Uras ve gönüllü eğitimciler katıldı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Akman Erkılıç’ın verdiği seminerde; eğitiminde öğretim sürecinin yönetimi, İlkeleri ve çeşitli eğitim uygulamaları ile ilgili bilgiler verildi.

Seminer sonunda konuşan TEGV Pervari Birim Yöneticisi Mehtap Uras, İlçe Kaymakamı Hakan Şeker’e, Doç. Dr. Turan Akman Erkılıç’a ve seminere katılan gönüllü eğitimcilere teşekkür etti.

Uras, ilçede eğitim ve öğretime destek olamaya devam edeceklerini belitti.

Seminerin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayan Kaymakam Şeker, Doç. Dr. Turan Akman Erkılıç’a gün anısına bir plaket sunarak, teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.