Bu haber kez okundu.

Pervari Kaymakamlığı Şehit ve Yaralılar İçin Kurban Kesti
banner229

Siirt'in Pervari ilçesinde operasyona giden askerlerin içinde bulunduğu zırhlı araç, virajı alamayarak uçuruma yuvarlanması sonucunda, kazada şehit olan 2 asker ve yaralı 7 asker için Pervari Kaymakamlığı kurban kestirdi.

Pervari Kaymakamlığı tarafından kazada şehit olan ve yaralanan kahramanlara ithafen Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, jandarma, emniyet mensupları, kurum amirleri ve halkın katılımıyla kurban kesildi.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, operasyona giden askerlerimizin içinde bulunduğu zırhlı araç, virajı alamayarak uçuruma yuvarlanması sonucunda, kazada şehit olan 2 asker ve yaralı 7 askerimiz için Pervari kaymakamlığı olarak kurban kestirdiklerini belirterek, “Pervarili hemşerilerimizin katılımıyla bu tür bela ve musibetlerin ülkemizde, ilimizde, ilçemizde bir daha yaşanmaması için ellerimizi semaya kaldırarak dualarda bulunarak kurban kestirdik.

Son yaşanan kazada  hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi şükranla yad ederken, kazada yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.