Bu haber kez okundu.

PERVARİ  KAYMAKAMI MURAT KAHRAMAN, TOSUNTARLA KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
banner229
    Pervari Kaymakamı Murat Kahraman beraberinde İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Ersan Dikili, İlçe Milli Eğitim Müdür V. M. Sıddık Çakan, İlçe Özel İdare Müdürü Ümit Ömür Özcan, İlçe Müftüsü Muhammed Özdemir ve Vakıf Müdürü Yüksel Yıldırım ile birlikte İlçeye bağlı Tosuntarla köyü ve köy okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
    Kaymakam Kahraman, köyde yaptığı incelemede muhtardan köyün genel durumu hakkında bilgiler aldı. Vatandaşların istek ve taleplerini de alan Pervari Kaymakamı Murat Kahraman acil çözülmesi gereken sorunların hemen giderileceğini belirtti. Köyün kanalizasyon sorununun ve köy içine parke taşı döşenmesi işinin en kısa sürede çözülmesi için programa alınacağını belirtti.
   Ayrıca, Köy okulunda da ziyaret eden Kaymakam Kahraman, eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.