Bu haber kez okundu.

Pervari İlçesinde Meydana Gelen Heyelan Kameraya Yansıdı
banner229
Siirt-Pervari karayolunda meydana gelen heyelan vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Siirt-Pervari karayolu 5'nci kilometresinde yapılan yol yapım çalışmaları ardından yoldan geçen vatandaşlar heyelan yaşandığını fark etti. Araçların geçişini durduran vatandaşlardan Rıdvan Etiz, yanındaki kamerayla Zine tepesi mevkiindeki yol kenarındaki tepede meydana gelen heyelanda kaya ve toprak yığınların ana yolu düşmesini çekti.
Meydana gelen heyelan nedeniyle yaklaşık 3 saat boyunca Siirt-Pervari karayolu ulaşıma kapandı.
Heyelanın ardından bölgede yol yapım çalışmalarını yürüten ekiplerin müdahalesiyle yol tekrardan ulaşıma açıldı. Etiz yaptığı açıklamada, Siirt Devlet Hastanesi'ne hasta yetiştirmeye çalışırken dağdan kaya parçaların kopmaya başladığını fark ettiklerini söyledi.
Kayaların yola indiğini görünce araçları durdurup olay yerinden uzaklaştıktan sonra tekrardan çekim yapmak için olay yerine geldiğini belirten Etiz şöyle konuştu: "bugün sabah saatlerinde Siirt Devlet Hastanesi'ne hastamızı götürürken yola ilk önce küçük bir kaya parasının düştüğünü fark ettim yavaşlamamla birlikte aracın önüne kaya parçaları düşmeye devam etti. Bizi Allah korudu, aynı yerde daha önce dev kaya parçaları yola düşmüştü. Bende bu anı yanımdaki amatör kamerayla çekmeye çalıştım" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPervariHeyelanKamera
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.