Bu haber kez okundu.

PERVARİ İLÇESİNDE (1) KÖY VE (1) HANE 14 GÜN SÜREYLE KARANTİNAYA ALINDI
banner229

Pervari Kaymakamlığı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun 01Ağustos 2020 tarih ve 2020/44 sayılı kararı gereğince; 1 köy ve 1 hane 14 gün  süreyle karantinaya alındı.

1- Pervari ilçesine bağlı Yukarıbalcılarköyünde ikamet eden vatandaşlarımızınCoronavirüs(COVİD-19) testlerinin pozitif çıkması sonucu; adı geçen köyümüz 01-14Ağustos 2020 tarihleri arasında 14 günlük karantina uygulamasına geçilmiştir.

2- Coronavirüs (COVİD_19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla Ykarıbalcılarköyündeki insan sirkülasyonunun salgın riskine bağlı olarak durdurulmasına, köydeki  vatandaşlarımızın kesinlikle bir araya gelmemelerine ve evlerinde kalarak izolasyon kurallarına uymalarına, ilçe  Hıfzıssıhha Kurulunca oy birliğiyle karar verilmiştir.

3- İlçemiz Şakiran Mahallesinde bir hanede Covid-19 ile uyumlu vaka tespit edilmesinden dolayı ilgili haneye01.08.2020 – 14.08.2020 tarihleri arasında 14 günlük Ev Karantinası uygulanmasına karar verilmiştir.

İlçedeki diğer vatandaşlarımızla kesinlikle bir araya gelmemelerine ve evlerinde kalarak izolasyon kurallarına uymalarına, durumun mahalle muhtarı ve ilçe halkına tebliğ edilmesine, kolluk ve sağlık ekiplerince kontrol altında tutulmasına karar verilmiştir.

4-Yukarıbalcılar köyümüz ile İlçe Merkezindeki hanede Sağlık başta olmak üzere tüm ihtiyaçlar için her türlü tedbir alınmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.