Bu haber kez okundu.

PERVARİ İLÇEMİZE GÖÇ EDEN TERÖR MAĞDURU AİLELERE YARDIM YAPILDI
banner229
Pervari Kaymakamlığı ve Kızılay Şube Başkanlığı koordinesinde terör mağduru olarak Pervari ilçemize göç eden 90 aileye ayni ve nakdi yardım yapıldı.
Pervari Kaymakamlığı ve Kızılay Şube Başkanlığı Silopi ve Cizre'den ilçe merkezine yerleşen terör mağduru 90 aileye yardım birimi gıda, giyim, battaniye ile nakdi yardımda bulundu.
Pervari Kaymakamı Murat Kahraman yaptığı açıklamada, ziyaret edilen ailelerde okuma çağındaki çocukların da misafir öğrenci olarak okullara kayıtlarının yapıldığını belirterek, "Şırnak ve Cizre'den göç etmek zorunda kalan vatandaşlarımıza devletimizin imkanları dahilinde her türlü desteği veriyoruz. İnşallah en kısa sürede bölgede yaşanan terör olayları sona erer, kardeşlerimiz de tekrar memleketlerine huzur içinde dönerler" dedi.
Ziyaret edilen ailelerdeki çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye eden Kaymakam Kahraman, terör mağduru ailelere nakdi yardımın da yapılacağını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.