Bu haber kez okundu.

Pervari İlçe Meydanına Kavuşuyor
banner229

İlçe meydanı bulunmayan Pervari’ye Belediye tarafından meydan yapılıyor. Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan meydan yapım çalışmaları son aşamaya geldi.

Pervari Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile birlikte Meydan Park çalışmalarını yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi aldılar.

Bu güne kadar tören ve etkinliklerde sorun yaşadıklarını belirten Pervari Belediye Başkanı  Tayyar Özcan meydanın tamamlanması ile birlikte bu sorununda ortadan kalkacağını söyledi.

Meydanın kaymakamlık hizmet binasının yanında yapılmakta olduğunu ifade eden Özcan “İlçemizin sorunlarını bir bir çözmeye çalışıyoruz.

Bu kapsamda ilçe meydanı oluşturuyoruz. Bu güne kadar bütün bayram kutlamaları etkinlik ve törenlerde bir sorun yaşıyordu. İnşaatı hızlı bir şekilde devam eden meydanın tamamlanması ile birlikte bu sorunumuz da giderilmiş olacaktır. Modern bir projeye sahip meydan ilçemizin güzelliklerine de güzellik katacaktır.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.