Bu haber kez okundu.

PERVARİ HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN YILSONU SERGİSİ
banner229
Pervari İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2014-2015 eğitim öğretim süresince açılan makine nakışı, trikotaj, ahşap boyama, resim ve hazır giyim kurslarının açılışı yapıldı.
  Birçok ürünün sergilendiği yıl sonu sergisine Pervari Kaymakamı Murat Kahraman eşi Nurdan Kahraman , İlçe Jandarma Komutanı Ersan Dikili, İl Milli Eğitim Müdürü M. Fethi Suay ve Kurum Amirleri katıldı.
 Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında açılan 61 kursa 732 kadın ve 443 erkek kursiyer devam etti.
Ayrıca Statkraft Şirketi destekleri ile Botan Çayı Havzasında bulunan köylere bilgisayarlı dikiş makinesi, trikotaj makinesi, elektronik dikiş nakış makineleri, overlok makineleri alınarak, bu köylerde kurslar açılarak ve kurslarda yapılan ürünler yılsonu sergisinde sergilendi.
Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen sergide, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında açılan kurslarda, kursiyerlerin büyük emekler vererek el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları ürünlerden dolayı kursiyerleri tebrik ederek başarılar diledi.
Sergi büyük bir ilgi ve beğeni ile gezilerek ve ardından sergiye gelenlere ikramda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.