Bu haber kez okundu.

Pervari Eflin Lina’ya Nefes Oldu
banner229

Siirt’te  henüz 2 aylıkken SMA Tip 1 hastalığına yakalanan 13 aylık Eflin Lina Özer bebeğin sağlığına kavuşması için Siirt  Valiliği onaylı yardım kampanyasında Pervari halkı tek yürek oldu.

Pervari ilçemiz ilimizde yapılan her türlü etkinliklerde her zaman farkını göstererek destek olmaya devam ediyor.

SPİNAL Musküler Atrofi (SMA) olarak adlandırılan, kas kaybı ve zayıflığına yol açan Türkiye’de ise her 6 bin doğumda bir görülen hastalığa yakalanan Eflin Lina’nın mücadelesi sürüyor. 

SMA Tip-1 hastası Eflin Lina Özer için instagram üzerinden düzenlenen bağış gecesine katılan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve ilçe Devlet Hastanesi adına katılan Kenan Özcan canlı yayında 220 Bin TL bağış toplayarak Eflin Lina’ya nefes oldular.

İnstagram üzerinden 2 saat süren  canlı yayında Kenan Özcan yönetimindeki Pervarililer, öğretmenler ve sağlık çalışanları el ele vererek Eflin Lina’ya 220 Bin TL  bağış toplayarak nefes oldular.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan yaptığı açıklamada;Bizler zor zamanlarda birbirine kenetlenen koca bir aileyiz. Yardımsever vatandaşlarımızdan, özellikle Pervarili vatandaşlarımız, Öğretmen, Sağlık çalışanlarının ve gönül dostlarımızın EFLİN  Lina için düzenlenen  bu yardım çağrısına kayıtsız kalmadıkları için teşekkür  etti.

Başkan Özcan, ayrıca tüm Siirtli hemşerilerime ve Türkiye’de bizi duyan hayırseverlere çağrıda bulunuyorum, Eflin Lina bebeğimiz için el ele vererek hep birlikte yaşatalım ifadelerini kullandı. 

Özer çifti 13 aylık SMA hastası  bebekleri Eflin Lina için canlı yayına katılarak destek olan Pervari  Beleye Başkanı Tayyar Özcan’a ve Kenan Özcan’a ve tüm Pervari halkına teşekkür ettiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.