Bu haber kez okundu.

Pervari Devlet Hastanesine Diş Ünitesi ve Röntgen Cihazı Kazandırıldı
banner229

Siirt’in Pervari ilçesinde diş tedavisi ve röntgeni çekimine başlandı. Bu amaçla Pervari Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan ve içinde diş röntgen cihazı başta olmak üzere bir çok aletin bulunduğu ünitenin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Pervari Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emre Önem ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Yılmaz ile birlikte İlçe Devlet Hastanesinde faaliyete giren Diş Ünitesi ve Röntgen cihazlarının kullanıma açılışını gerçekleştirdiler.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Cihazların hastanemize kazandırılmasında emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, Milletvekilimiz Osman Ören’e ve AK Parti İl Başkanımız Av.Ekrem Olgaç'a teşekkürlerini ileterek "her alanda kıymetli Pervari halkının  hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.