Bu haber kez okundu.

Pervari'de Uzaktan Eğitim Seferberliğinde Öğretmenler 8 Bin 706 Öğrenciye Ulaştı
banner229

Siirt'in Pervari ilçesinde uzaktan eğitimin altyapısını oluşturmaya yönelik başlatılan "Uzaktan Eğitim Seferberliği" kapsamında 557 öğretmen ev ev gezerek 8 bin 706 öğrenciye ulaştı.

Pervari Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan çalışmayla öğretmenler bir günde ilçe merkezi ve 38 köydeki evleri ziyaret etti.

Öğretmenler 2 bin 604 hanede 8 bin 706 öğrenciyle yüz yüzü görüştü. Öğrencilerin uzaktan eğitime erişim imkanı olup olmadığını evlerinde gözlemleyen öğretmenler, salgının başlamasından bu yana yaklaşık 7 aydır uzak kaldıkları öğrencileriyle de hasret giderdi.

Eğitim Bilişim Ağı (EBA), telafi eğitim ve salgın hakkında velileri de bilgilendiren eğitimciler, evlerde televizyon, bilgisayar, tablet gibi araçların olup olmadığı tespit etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.