Bu haber kez okundu.

Pervari'de Kan Bağışı Seferberliği
banner229

Pervari de kan bağışı kampanyasına belediye ve resmi kurum çalışanları ile vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Türk Kızılayı Kan Merkezi Pervari Şube Başkanlığınca, Pervari Çınaraltında gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası ilgi gördü.

Daire amirleri, kamu çalışanları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Pervari Şube Başkanı Servet Tomris, Merkez Çınaraltı mevkisine gelen kan bağışı tırında gün boyunca kan bağışı alınacağını söyledi.

Kan bağışı tırını ziyaret eden ilk isim Belediye başkanı Tayyar Özcan oldu.
Başkan Özcan kan verme işleminin ardından kan bağışının önemi hakkında şunları söyledi; İnsanların sağlıklı bir yaşam için de kan vermesi gerektiğini belirterek "Kan vermek sağlıktır. Hem veren insanlar için hem de verilen kanlardan faydalanacaklar için kan, hayattır.

Kana kimin, ne zaman ihtiyacı olacağını bilemezsiniz. O yüzden kan verebilecek durumda olanların bağışta bulunması insanlık görevidir." Bu sebeple Tüm ilçe halkımızı kan bağışı konusunda duyarlı olmaya ve kan bağışına davet ediyorum dedi.

Kızılay ilçe başkanı Servet Tomris, kan bağışı kampanyasına katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.