Bu haber kez okundu.

Pervari Belediyesinden 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Gıda Yardımı
banner229

Pervari Belediyesi, koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstündeki vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşıladı. Belediye ekipleri, bu kişilerin temel gıda maddelerini kapılarına kadar götürdü.

Pervari’de yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında dışarı çıkması sınırlandırılan ve markete gidemeyen 65 yaş ve üstündeki vatandaşın yardımına Pervari Belediyesi koştu. Bakliyat, salça, yağ, çay ve şeker gibi temel gıda maddelerinin olduğu koliler, Belediye zabıta ekipleri tarafından kapılarına götürülerek teslim edildi.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşları yalnız bırakmayacaklarını belirterek, Belediye Başkanlığı olarak ilçemizde 65 Yaş üstü vatandaşlarımızın her türlü Gıda ve Temizlik malzemesi isteklerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmekteyiz. Vatandaşlarımızın yasağa uyarak dışarı çıkmamalarını Belediye olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Pervari Belediyesi ekiplerini kapıda gören 65 yaş ve üstündeki ilçe sakinleri, belediyenin hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yalnız yaşadığını ve dışarı çıkıp ihtiyaçlarını alamadığını belirten ilçe sakinleri, “Bu zor günlerde Hızır gibi yetiştiniz. Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a teşekkür ederim. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” , "Sağ olun, Allah razı olsun. Allah devletimize zeval vermesin" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.