Bu haber kez okundu.

Pervari Belediyesi Yeni Hizmet Binası Tamamlandı
banner229

Siirt’in Pervari ilçesinde belediyenin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Yeni binanın ilçeye hayırlı ve olması dileğinde bulunan Başkan Özcan destek veren herkese teşekkür etti.

Pervari Belediyesi yeni hizmet binası, Bütün birimlerin tek çatı altında toplandığı son teknolojiyle donanmış bina sayesinde vatandaşlar kaliteli hizmete kolay ve hızlı şekilde erişecek.

Başkan Özcan yaptığı açıklamada “Belediyemizin yeni binası halkımızın hizmetine sunulmaya başlandı. Modern mimari yapısı ve tüm birimleriyle kıymetli Pervari halkımızın uzun yıllar ihtiyaçlarını karşılayacak hizmet binamızın proje çalışmasından, donatımına kadar her aşamada bizden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn.Murat Kurum’a, Vekilimiz Sn.Osman Ören’e ve AK Parti İl Başkanımız Sn.Ekrem Olğaç’a şahsım ve tüm Pervarili hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum.

İlçemize uzun yıllar kaliteli hizmetler vermek amacıyla tasarlanan Belediye Hizmet Binası Pervarimize hayırlı ve uğurlu olsun. “ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.