Bu haber kez okundu.

PERVARİ BELEDİYESİ GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇIYOR
banner229
 Pervari Belediyesi tarafından daha önce açılan girişimcilik kursunun ardından, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine girişimcilik kursunu tekrar açıyor.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Planlanan bu kurs ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak ve eğitim sonunda girişimci adayların kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarının hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedeflendiğini söyledi.
Verilecek olan eğitimin kapsamı ve süresi aşağıda belirtilmiştir.

Uygulamalı Girişimcilik Kursu

01 ŞUBAT 2016 İLE 11 ŞUBAT 2016 Tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
70 Saatlik eğitim olup genel katılıma açık ve ÜCRETSİZ eğitimlerdir.
Açılacak olan bu kurstan; küçük ve orta ölçekli işletmeler, Girişimciler ve işletici kuruluşlar (Geliştirme Merkezi'ni Yönetmek Üzere Kurulan Tüzel Kişilik) faydalanabileceklerdir.

Kursa başvurmak isteyenlerin, kimlik fotokopileri ve dilekçeleri ile beraber Pervari Belediyesi Proje Koordinasyon Birimine başvurmaları gerekmektedir.
Başvurular 14 OCAK 2016 Perşembe günü ile 27 OCAK 2016 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar devam edecektir. Verilecek eğitimin kontenjanı 60 kişiden oluşmaktadır.
Açılacak girişimcilik kursuna KAYIT yaptıranların devamlılığı zorunludur. Başarılı olan bireylere girişimcilik sertifikası verilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.