Bu haber kez okundu.

Parklarda Bakım ve Onarım Çalışması Başladı
banner229

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süre kapalı olan parklarda bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Kontrollü sosyal hayata geçtiğimiz bugünlerde Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Parklarda bakım ve onarım çalışmaları hız kazandı.

Vali/Belediye Başkan Vekili Sayın Ali Fuat Atik’in talimatları doğrultusunda, il merkezinde bulunan parklarda mevsim şartlarına uygun olarak bakım, onarım, çimlendirme, temizlik ve düzenleme çalışmalarına başlandı.

Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, belediyenin sorumluluğunda bulunan 48 park ve ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda bakım çalışmalarını hızlandırdı.

Koronavirüs salgını nedeniyle bazı kısıtlamaların kaldırılmaların kaldırılması ve normalleşme süreci ile Siirt Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, parklardaki çocuk oyun gruplarının bakımı yapılarak, oyun alanları çocuklar için hazır hale getiriliyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlayarak, park ve bahçelerin halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.