Bu haber kez okundu.

Özenç, Yeni Görevine Başladı
banner229

 Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Doktor Erhan Özenç görevine başladı.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi görevinde iken Siirt ili Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev alan Uzm. Dr. Özenç 10 Şubat 2015 tarihinden itibaren yeni görevine başladı.

Uzm. Dr. Özenç, Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak yeni görevime başladım. Yaklaşık 5 ay önce yeni Hastanemize taşınma işlemini tamamladık Siirt halkına sağlık hizmetleri sunumunda bir aşama kaydettik. Yeni görevimle Başta Siirt Devlet Hastanesi olmak üzere Birliğimize bağlı tüm hastanelerde sağlık hizmeti sunumunun devamı ve kalitesinin artmasını amaçladım.

Yakın zamanda Siirt Devlet Hastanesi Yanık ünitesi ve Kemoterapi Ünitesi hizmet vermeye başladı. Anjiyo Ünitesi ve Nükleer Tıp Ünitelerinin kurulması içinde çalışmalarımız devam etmektedir.

Uzm. Dr. Özenç, 2000-2006 İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2006-2011 Dicle Üniversitesi İç Hastalıkları uzmanı ihtisasını tamamladı. 2011-2013 Siirt Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı, 2013-2015 Siirt Devlet Hastanesi Baştabibi ve Hastane Yöneticiliği görevlerinde bulundu. Uzm. Dr. Özenç Evli ve bir çocuk sahibidir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.