Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesinden Teşekkür
banner229

Siirt’te Sağlık alanında başarılı bir şekilde hizmet veren Özel İbni Sina Hastanesi, geçtiğimiz gün hastanede meydana gelen yangınla ilgili destek olanlara bir teşekkür mesajı yayınladı.

Özel İbni Sina Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdullah Sarı, yaptığı açıklamada, 5 Eylül Salı günü hastanede elektrik kontağından ufak çaplı bir yangın meydana geldiğini anımsattı.

Dr. Sarı, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Yangın anında müdahaleyle söndürülmüş ve hastanemiz tüm üniteleriyle hizmetine devam etmiştir.

Bu olay esnasında desteklerini yakinen hissettiğimiz başta Sayın Valimiz Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Sağlık Müdürümüz Dr. Erol Emre Ömür, Siirt Devlet Hastanesi, itfaiye, UMKE, AFAD, emniyet personelleri, Hayat Hastanesi personel ve yetkililerine, hastanemiz personellerine candan gayretleri için ve bu süreçte gerek arayarak, gerek ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen Siirt halkına teşekkürü borç biliriz.”

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı

Uzman Dr. Abdullah Sarı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.