Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesinden Minik Efe'ye Anlamlı Jest
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla 5 yaşındaki minik Efe’yi ziyaret etti.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Koordinatörü Damla Yüksekkol, Baş Hemşire Serap Acar ile birlikte Doğum günü yaklaşan 5 yaşındaki minik Efe’yi evinde ziyaret ederek, hastane olarak doğum gününü kutlayarak çeşitli hediyeler verdiler.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Koordinatörü Damla Yüksekkol, yaptığı açıklamada, Minik Efe'nin mutluluğuna ortak olmaya çalıştıklarını belirterek,Özel Siiirt İbni Sina Hastanesi olarak bizlerde böyle bir günde minik Efe’yi unutmayarak böyle bir etkinlik yaparak minif Efe’yi sevindirdiklerini söyledi.

Minik Efe’nin aileside çocuklarına yapılan bu jestin kendilerini onurlandırdığını ve çok duygulandığını dile getirerek, "Efe'nin sağlığı için bu tür faaliyetler önemli. Biliyorsunuz bu çocukların mutlu olması gerekiyor. Lösemi hastası çocukların gerçekten bu tarz faaliyetlere ihtiyacı var. Bu tarz faaliyetlerin ülke adına çoğalmasını isterim. Canla başla emeklerini, yüreklerini katmışlar. Burada hizmetten öte, sanki bir ibadet var. Harikalar, herkesin emeğine sonsuz teşekkür ediyorum." ifadesini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.