Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Öğrencilere 30 Bin Kumbara Dağıttı
banner229

Siirt'te bir kitap evi ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesinin sponsorluğunda "Kitap okuyalım kitap okutalım geleceğimizi kitapla aydınlatalım" projesi kapsamında il genelindeki okullara kumbara dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kitapevi ve hastane yetkililerinin katılımıyla Mehmetçik İlkokulunda düzenlenen etkinlikte sınıflarda çocuklara kumbara dağıtıldı, kitap okumanın ve tutumlu olmanın faydaları anlatıldı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Müdürü Ömer Faruk Binzet, gazetecilere yaptığı açıklamada, emeği geçenlere teşekkür etti. Binzet, "Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimize yatırım yapmak önceliklerimiz arasında geliyor. Bu önceliğimiz çocuklarımız adına her yeni projede sosyal sorumluluk projeleriyle hayata geçirmekten sağlıkları için en iyisi olmaktan elimizden gelen maddi ve manevi desteği çocuklarımıza veriyoruz. medyasiirt Proje sayesinde çocuklarımız güzel bir değer olarak hem tutumluluğu öğrenecek hem de kitap okuma alışkanlığı kazanacak. Her öğrenciye birer adet kumbara dağıttık."

Kitapevi yetkilisi Murat Gül de proje kapsamında 30 bin kumbara dağıtıldığını dile getirerek; öğrencilerin kumbaralarında biriktirdiği harçlıklarıyla kitapevine gelerek istediği kitabı seçebileceğini söyledi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi kurumsal iletişim sorumlusu Tuğçe Önel ise çocukların projeyle hem tutumlu olmayı hem de kitap okuma alışkanlığı kazanacağını söyledi.

Özerl Siirt İbni Sina Hastanesi yetkilileri program sonunda öğrencilere meyve suyu,kek ve balon hediye etti.

Programa Milli Eğitim Şube Müdürü Abbas Balcı,Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yener Tanık katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.