Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Öğretmenleri Unutmadı
banner229

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okulları ziyaret ederek öğretmenlere çiçek verdiler.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Personel müdürü Çiğdem Kurtulay, Halkla İlişkiler Müdürü Belma Özturan, Mekin Koyuncu ve İsmail Sualp, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş ve Şube Müdürlerini ziyaret ederek Öğretmenler gününü kutlayarak çiçek verdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş’i makamında ziyaret eden hastane yetkilileri; “Kendimizi ve en değerli varlıklarımız çocuklarımızı emanet ettiğimiz değerli öğretmenlerimizin hakkı asla ödenmez.

Öğretmen olmak demek, sadece bildiğini öğretmek değil; sabır demek, emek demek, bir çocuğu diğerinden ayırmamak demek. Bunu başarabilen, çocuklara; vatan sevgisi, insan sevgisi, bilim, sanat, kültür ve doğa sevgisi aşılayan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi olarak sağlıklı nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin yanındayız.”dediler.

İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş bu anlamlı günde kendilerini unutmayan Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi yetkililerine teşekkür etti.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi yetkilileri daha sonra ,okullarıda ziyaret ederek görev başındaki öğretmenlere çiçek vererek, 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutladılar.

Yapılan kutlamanın ardından öğretmenler, ziyaretlerinden dolayı Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi,temsilcilerine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.