Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinden Ekstra Güzel Bir Hizmet
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi Vale ve otopark hizmetini bugün itibari ile hastalarına ücretsiz vermeye  başladı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi, özellikle hastaneye gelen hastalar ve hasta yakınları için 'vale' hizmeti vererek bir sorunu daha ortadan kaldırdı. Hastanenin ön kapısına ve acil servisi önüne gelen hastaları karşılayan valeler şoföre istediği takdirde araçlarını kendisinin otoparka park edebileceğini söylüyor. 

Araç sürücüsü kabul ederse vale şoföre bir kart vererek, aracı alıp otoparka götürüyor.

Hasta ve yakınını hastaneden çıkarken ise araç sürücüsü kartı valeye veriyor ve aracı ayağına kadar getiriliyor.

Vale hizmetiyle ilgili açıklama yapan Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, Bu vale hizmetlerinde, özellikle hasta acil servise veya hastaneye geldiğinde derdi aracını bırakmak oluyor ve hastayı ortada bırakıyor.

Hastayı taşımacılar sedyeye alıyor ve içeri götürüyor. Hasta yakını o panikle ya arabasını bırakıyor ya da arabayı ortada bırakıp hasta ile gidiyor. O yüzden bunu engellemek amacıyla hastanemizde vale hizmetini vermeye başladık. 

Vale hizmetinde de özellikle yine hastanemize veya acil servislerimize hasta geldiğinde aracın yanına hemen vale olarak çalışan bir arkadaşımız yanına gidiyor, aracınızı teslim alabiliriz diyor. 

Araç sürücüsü bunu kabul ederse kendisine bir kar veriyoruz, o kartı alıp hastasının yanına geçiyor ve işi bittiğinde vale hizmet görevlisine kartını uzattığında bekliyor, aracı ayağına kadar getiriliyor.

Bu şekilde hiçbir ücret alınmadan, para talep edilmeden bu hizmet verilmektedir" diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer yılmaz 4 yıl önce

çok güzel bir uygulama, iki kez park cezası yediğimden beri gelmemiştim oraya. güzel hizmetler olmaya başladı. artık rahatlıkla gelebiliriz. emeği geçen kişilere tşk ediyorum. hastayı düşünmek sevabını almak daha güzel.

Avatar
murat demir 4 yıl önce

gelmeden önce aracımızı nereye bırakacaz endişesi ile çok panik oluyordum. hastanın yararı düşünülerek yapılan bir çalışma. vatandaş olarak emeğinize sağlık.

Avatar
yasemin çimen 4 yıl önce

hastanede yapılan yenilikler güzel, bazende böyle parasız yenilikler yapmaya devam edin :)