Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinden Doktor Necip Nas’a Vefa Yemeği
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesinde uzun yıllar dahiliye uzmanı olarak hizmet veren herkesin sevgi ve saygısını kazanan Dr. Necip Nas’a hastane tarafından vefa yemeği verildi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi tarafından Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe,beraber görev yaptığı bölüm doktorları katıldı. 

Yemeğin ardından Dr. Necip Nas’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek plaket verildi.

Siirt’in  sevilen şahsiyetlerinden doktor Necip Nas , onunuruna verilen yemek töreninde memlekete olan hizmetlerinden dolayı Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi Dr Ekrem Bilek tarafından plaket taktim edildi. 

Başhekim Ekrem Bilek yaptığı konuşmada; Uzun yıllar birlikte görev yaptığım meslektaşım Dr. Necip Nas'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, ailesiyle birlikte sağlık ve huzur dolu bir hayat geçirmesini diliyorum” dedi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat; 7 yıldır hayat hastanesinde özveri bir çalışma ile dahiliye polikliniğini yürüten Dr. Necip Nas hastanemize ve ilimizdeki hastalara ciddi anlamda emeği olmuştur. Değerli hocamıza kurum adına teşekkür ediyorum.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.