Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinden Depremzedelere Yardım Eli
banner229

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Türkiye'nin dört bir yanından yardım çağrıları yükselirken deprem bölgesine yardım seferberliği devam ediyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi deprem bölgesine gönderilmek üzere İlaç, sarf malzeme, giyim, Battaniye, biberon, Çocuk bezi, çocuk maması, temizlik maddeleri ve gıda yardımı topladı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi tarafından hazırlanan yardım malzemeleri Yardım tırları için toplama merkezi olan Siirt İl Sağlık müdürlüğüne gönderildi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat; Deprem bölgelerindeki vatandaşların mağduriyetlerini gidermek ve yaralarını sarmak amacıyla yardım tırları ile deprem bölgesine İlaç, sarf malzeme, giyim, Battaniye, biberon, Çocuk bezi, çocuk maması, temizlik maddeleri, gıda yardımı gibi ihtiyaç malzemeleri göndereceklerini söyledi.

Fırat, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara sağlık ve afiyet diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahme ELaBdullah 1 yıl önce

Yardem